Deug Conference 2016: Interactie

DEUG Conference 2024

Om slagvaardig te zijn en te blijven, is het belangrijk dat je blijft ontwikkelen. Dit is van belang voor zowel onze organisaties als uiteraard ook voor jou en jouw collega’s zelf.

Toch is het (nog) niet voor iedereen vanzelfsprekend. Hoe gaat het onderwijs hiermee om?

Daarom dit jaar ons thema: “Leven lang ontwikkelen”

donderdag 30 mei 2024

Na alle positieve reacties van vorige jaar kregen wij dit jaar weer de mogelijkheid om de DEUG conferentie bij Oracle te mogen houden. Dit aanbod slaan we dan ook zeer zeker niet af.

Het Oracle kantoor is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Mensen die met eigen vervoer komen, kunnen gratis gebruik maken van de parkeerplaatsen van de naastgelegen shoppingmall The Wall P3 (NIET P4)
1. Via het aanmeldformulie kun jij je kenteken doorgeven. Als dit niet mogelijk is dan graag van te voren doorgeven bij de receptie.
2. Het parkeren bij The Wall P3 is vervolgens gratis van 07:00 tot 18:30 uur

Let op: Beperkt aantal deelnemers

Onze locatie heeft een beperkte capaciteit van maximum van 120 deelnemers. Vorig jaar hebben we deelnemers moeten teleurstellen, dus meld je op tijd aan dit jaar!

Uitnodigingen worden 16 april per nieuwsbrief verstuurd. Vanaf dat moment kun jij je direct online aanmelden op de DEUG website. Tip: Ben je nog niet geabonneerd op de DEUG nieuwsbrief? Abonneer je dan via de rechtkolom van onze nieuwspagina.

Mocht je na aanmelding verhinderd zijn, meld je dan zo snel mogelijk af bij Nancy (nancy.walhof@deug.nl) zodat jouw plek beschikbaar komt voor een andere deelnemer. Zonder tijdige afmelding (minimaal 48u van tevoren) zijn we helaas genoodzaakt €100 in rekening brengen.

 

30 mei 2024

Oracle Nederland
Hertogswetering 163
3543 AS Utrecht
Nederland

Programma

Gevarieerd programma

Het programma zal bestaan uit een plenaire onderdelen en onderdelen waarin sessies parallel worden aangeboden. We streven ernaar om het programma breed te houden, zowel qua onderwerpen als qua diepgang.

Buiten de Keynote en de plenaire Roadmap sessie van Lucas hebben we dit jaar ook voor het eerst een strategisch management sessie.

Dagprogramma – 30 mei 2024
08:45  Ontvangst en registratie / koffie
09:45  Welkomstwoord Wim van de Pol
10:00  Keynote: Mark de Jong
10:45  Pauze
11:00  Ronde 1 parallelle sessies
11:45  Lunch
12:45  –  13:30  Plenaire sessie: Lucas Heymans
13:45  – 14:30  Ronde 2 parallelle sessies
14:30  Pauze
14:45  – 15:30  Ronde 3 parallelle sessies
15:45  – 16:30  Ronde 4 parallelle sessies
16:30  Afsluiting / Borrel
18.00  Einde

Ruimte om elkaar te ontmoeten

Een van de belangrijke aspecten van de DEUG Conference is dat DEUG-leden elkaar kunnen ontmoeten om zo hun netwerk en kennisniveau te kunnen vergroten. 

Key Note: Mark de Jong

In de presentatie zal Mark ons meenemen op de reis rond OOAPI implementatie bij Hogeschool Inholland. Daarbij zal hij ingaan op de afwegingen die zijn gemaakt bij de keuzes van implementatie en het toekomst perspectief voor de komende jaren schetsen.

Mark de Jong is vanaf 2005 werkzaam in het hoger onderwijs. Eerst voornamelijk als IT Architect en vanaf 2017 als Enterprise Architect bij Hogeschool Inholland. Daarnaast is hij betrokken geweest bij verschillende landelijke ontwikkelingen rond standaardisering en digitalisering, variërend van SURFconext, OOAPI tot verschillende cloud implementaties. Voor de lange termijn ontwikkelingen in de onderwijssector heeft hij als domeinarchitect geschreven aan de HOSA Flexibilisering Onderwijs. Op basis van deze kennis en ervaring is hij nu betrokken als Solution Architect bij Studielink voor het opbouwen van een nieuw platform. Dat platform zal onder Npuls als sectorvoorziening worden gerealiseerd en gericht zijn op het flexibel inschrijven en intekenen van studenten op opleidingen en onderwijseenheden.

Thema: Een leven lang ontwikkelen

Voor onderwijsinstellingen is het vanzelfsprekend dat haar studenten en leerlingen zich ontwikkelen. Maar hoe ontwikkelt jouw organisatie zich? Vindt de ontwikkeling plaats bij de medewerkers?, je systemen?, je werkwijze? En hoe doe je dat dan?

Naast jezelf ontwikkelen, zal je je ook moeten aanpassen aan de constante veranderingen om ons heen. In de vorm van het ondersteunen van landelijk beleid en instellingsbeleid, het uitvoeren van systeem upgrades, het in gebruik nemen en uitfaseren van systemen.

Hoe ontwikkelen wij? En hoe kunnen we correct en snel inspelen op veranderingen? Op deze DEUG conferentie bespreken we deze ervaringen en delen onze do’s en don’ts.

Heb jij een goed voorbeeld van jouw instelling over hoe jullie ontwikkelen? Of vind je het leuk om een discussiesessie hierover te organiseren? Meld je dan vooral voor 25 april aan om een sessie te geven.

DEUG Conference 2024 is mede mogelijk gemaakt door: