Deug Conference 2016: Interactie

DEUG Conference 2023

dinsdag 16 mei 2023

Hoe leuk is het om eens een keer bij een van onze sponsoren binnen te kijken? Afgelopen edities hebben we gebruik gemaakt van de prachtige conferentielocatie bij Van der Valk in Breukelen, dit jaar gaan we met de conferentie ‘op bezoek’ bij Oracle in Utrecht! Een buitenkans om naast het interessante programma kennis te maken met deze prachtige locatie.

Het Oracle kantoor is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Mensen die met eigen vervoer komen, kunnen gebruik maken van de parkeerplaatsen van de naastgelegen shoppingmall The Wall.

Buiten de Keynote krijgen we ook deze editie weer een presentatie van de Oracle roadmap door Lucas Heymans. En.. we hebben een leuke verrassing tijdens de pauze!

Zoals jullie van de DEUG Conferentie gewend zijn, bieden we een mooie mix van sessies met voldoende afwisseling en interessante inhoud.

Let op: Beperkt aantal deelnemers

Dit jaar zijn we gebonden aan een maximum aantal deelnemers dus wees er snel bij!
Uitnodigingen worden eind maart verstuurd en vanaf 1 april kun jij je aanmelden via het online aanmeldformulier op deze website.

Mocht je na aanmelding verhinderd zijn, meld je dan zo snel mogelijk af bij Nancy (nancy.walhof@deug.nl) zodat deze plek weer beschikbaar komt voor andere deelnemers. Zonder afmelding zijn we helaas genoodzaakt €100 in rekening brengen.

 

30 mei 2024

Oracle Nederland
Hertogswetering 163
3543 AS Utrecht
Nederland

Programma

Gevarieerd programma

Het programma zal bestaan uit een plenair deel en een deel waarin een groot aantal sessies parallel wordt aangeboden. We streven ernaar om het programma breed te houden, zowel qua onderwerpen als qua kennisdiepgang.

Dagprogramma – 16 mei 2023
08:45  Ontvangst en registratie / koffie
09:45  Welkomstwoord Wim van de Pol
10:00  Keynote: Tom Coronel
11:00  Keynote: Lucas Heymans
12:00  Lunch
13:00  Ronde 1 parallelle sessies (diverse sessies)
14:00  Ronde 2 parallelle sessies (diverse sessies)
14:45  Pauze
15:15  Ronde 3 parallelle sessies (diverse sessies)
16:00  Afsluiting / Borrel
18.00  Einde

Ruimte om elkaar te ontmoeten

Een van de belangrijke aspecten van de DEUG Conference is dat DEUG-leden elkaar kunnen ontmoeten om zo hun netwerk en kennisniveau te kunnen vergroten. 

Key Note: Tom Coronel

Tom Coronel is een ras ondernemer en autocoureur pur sang. Een uitermate inspirerende, succesvolle en professionele duizendpoot die reeds een aantal belangrijke successen op zijn naam heeft staan. En natuurlijk een groot liefhebber van formule 1..

Thema: Tijd voor een pitstop

Formule 1 liefhebbers weten het misschien al, Oracle is de officiële titelsponsor van Red Bull Racing. Het Red Bull racing team verdedigt met Max Verstappen en Sergio Perez dit jaar het kampioenschap voor coureurs en won de titel bij de constructeurs in 2022. Dit seizoen werkt het team nauwer samen met Oracle en vertrouwt het op Oracle Cloud om o.a. de racestrategie, motorontwikkeling en de relaties met de fans te optimaliseren.

Het is dan ook niet verrassend dat Formule 1 overal terug te zien is binnen Oracle en dit voor DEUG een uitgelezen kans is om hierbij aan te sluiten.

En.. als klap op de vuurpijl hebben we Tom Coronel als Keynote spreker!
Dit beloofd een fantastische start van de conferentie te worden.

DEUG Conference 2023 is mede mogelijk gemaakt door: