Online aanmelden voor DEUG Conference 2022

Hieronder kunt u zich aanmelden voor de DEUG Conferentie die op dinsdag 10 mei 2022 plaatsvindt. We hebben weer een groot aantal presentatoren bereid gevonden inspirerende sessies te geven. Dit levert een zeer gevarieerd programma wat u vast niet wilt missen!

De conferentie wordt mogelijk gemaakt dankzij de bijdragen van onze sponsors CY2, Epicenter, MCX en Oracle.

Indien u na aanmelding onverhoopt verhinderd mocht zijn, wilt u dan zo vriendelijk zijn dit tijdig aan ons door te geven middels een email aan nancy.walhof@deug.nl ?

30 mei 2024

Oracle Nederland
Hertogswetering 163
3543 AS Utrecht
Nederland

Vul de gevraagde gegevens op het formulier in en klik “Aanmelden”. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding via de email.

 

Gratis toegang voor leden

Deelname aan deze conferentie is gratis voor leden van de DEUG. Mocht je na aanmelding toch verhinderd zijn, meld je dan voor 1 mei af via een email aan nancy.walhof@deug.nl. Bij verhindering zonder tijdige afmelding zijn wij helaas genoodzaakt om een vergoeding voor gemaakte kosten in rekening te brengen.

Toegang voor niet-leden is € 500,-.

Leden zijn:

Hogeschool Inholland
Hogeschool van Amsterdam
Noorderpoort
ROC Nijmegen
ROC Rijn IJssel
ROC van Twente
Universiteit Leiden
Universiteit van Amsterdam
Vrije Universiteit Brussel

 

Allergieën en dieetwensen

De lunch wordt door het culinaire team van Van der Valk verzorgd in de vorm van live-cooking. Heeft u allergieën of speciale dieetwensen, dan kun je dit ter plekke bespreken. Met de meest voorkomende eetwensen wordt al rekening gehouden.

 

Maatregelen Covid

Als organisatie van de conferentie houden we de corona-regelgeving en -adviezen van de overheid aan. Daarnaast hebben we ook te maken met de regels die Van der Valk op haar locatie hanteert. Meer informatie over coronaregels >

Aanmeldformulier DEUG Conference 2022

Wegens grote belangstelling zijn alle beschikbare plaatsen voor deze conferentie inmiddels gereserveerd.

Ben je net te laat met aanmelden en wil je toch graag komen? Neem dan contact op met Nancy Walhof via nancy.walhof@deug.nl

DEUG Conference 2022 is mede mogelijk gemaakt door: