Programma

Plenaire Opening

9:30

Welkomstwoord

Spreker: Wim van de Pol

Keynote

9:45 – 10:30

Keynote – Bureau Wilskracht / Noorderpoort

Het is één van de vragen die Wil Hamminga en Nelleke de Jong je zullen voorleggen in de key note over veranderen met behulp van Design Thinking. Wat een satéprikker en een kampvuur daar dan weer mee te maken hebben… je moet het maar gewoon ervaren. Dat is sowieso een belangrijk element in design thinking ‘ervaren’. Wil en Nelleke begeleiden organisaties met complexe vraagstukken naar het vinden van nieuwe antwoorden. Beide werken ook bij Noorderpoort dat Design Thinking als methodiek heeft omarmd voor het ontwikkelen van innovaties voor het onderwijs van morgen. Daarnaast trainen ze mensen met verlangen om te innoveren in de leergang innovatiekracht.me. Hun stelling? Iedereen heeft veranderkracht bij zich.

Keynote

11:00 – 11:45

Keynote – Lucas Heymans / Oracle

In deze sessie brengt Oracle je op de hoogte van de recente evolutie van Campus Solutions. Vertrekkende vanuit Oracle’s productstrategie wordt nieuwe functionaliteit toegelicht. Ook de technologische evolutie en de toekomstige ontwikkelingen komen natuurlijk aan bod.

Parallelle Sessies

(ronde 1)

12:00 – 12:45

zaal

Groenevecht 1

Spreker: Jack Bommer
Organisatie: Inholland

Steeds meer informatie bereikt ons dagelijks. Dit geld ook voor studenten. Het wordt daarom als onderwijsinstelling steeds lastiger om bij de informatieverstrekking de aandacht van de student te krijgen en te behouden. Het verkrijgen van benodigde reacties kan soms zelfs nog een grotere uitdaging zijn.Eén van de dingen die hier op van invloed kan zijn, is de wijze waarop studenten benaderd worden en hoe de informatie wordt gepresenteerd. In deze sessie zal hier op ingegaan worden. Er zullen verschillende voorbeelden gegeven worden van processen die bij ons aangepast zijn om het duidelijker en effectiever te maken voor zowel student als medewerker. In de demo’s en voorbeelden wordt met name gefocust op PeopleSoft Campus Solutions. Ook zal aangegeven worden waar het gebruik van andere oplossingen zoals bijvoorbeeld chatbot en apps nodig waren.

zaal

Groenevecht 2

Spreker: Niels Oost & Stefan van Liempt
Organisatie: Inholland / CY2

— nadere informatie niet beschikbaar —

zaal

Groenevecht 3

Spreker: Roel Griffioen
Organisatie: Epicenter

Oracle heeft zijn PeopleSoft functionaliteiten de laatste jaren uitgebreid met tools voor privacy, achtereenvolgens:
* Page and Field configurator
* Data Privacy Framework
* Data masking voor page and field configurator
Hieraan is nu toegevoegd de Data Masking voor PeopleTools Query functionaliteit. Hiermee regel je op veldniveau welke personen de inhoud van zo’n veld mogen zien. Wie dat niet mag, ziet letterlijk: sterretjes. En dat allemaal met 1 en dezelfde query. Het mooie is dat je het niet per query hoeft te regelen. Hoe dan wel? Kom naar deze sessie om te kijken wat je met deze nieuwe functionaliteit kunt doen om aan je privacy vereisten i.h.k.v. de AVG te voldoen

Lunchpauze

12.45 – 14.00

Parallelle Sessies

(ronde 2)

14:00 – 14:45

zaal

Groenevecht 1

Spreker: Ernst La Haye
Organisatie: CY2

In deze presentatie laten we u graag de CY2 Continuing Education-module zien. Een module binnen Campus Solutions die een consumenten ervaring mogelijk maakt voor studenten die zich willen inschrijven voor een cursus of programma voor in het kader van Leven Lang Leren. Hoor en zie hoe studenten eenvoudig een cursus kopen, betalen en kunnen starten met leren in slechts een paar klikken…
En ja, de STAP regeling integratie kan ook ondersteund worden met onze module!

zaal

Groenevecht 2

Spreker: Ron Damstra
Organisatie: MCX

In deze sessie vertellen we over de nieuwe technische opties in PeopleTools 8.59 en de innovatie waar wij als PeopleSoft team binnen MCX mee bezig zijn;
– PSScreenshots
– Automatisch upgraden
– Gisgo 3.1
– Health check
– Monitoring.

zaal

Groenevecht 3

Spreker: Dennis Reniers en Trui de Santis- Andrade
Organisatie: Oracle

Een creatieve user experience, namelijk de Mobile Challenge, waarbij we deelnemers meenemen in onze cloud applicatie (ERP en HCM) en ze zelf onze moderne manier van bedrijfvoeren kunnen ervaren. Natuurlijk is het een challenge, dus er kunnen ook prijzen worden gewonnen!

Pauze

14:45 – 15:00

Parallelle Sessies

(ronde 3)

15:00 – 15:45

zaal

Groenevecht 1

Spreker: Stefan van Liempt en Jasper Faber
Organisatie: Cy2 / HvA

Bij de studieadviseurs van de UvA is behoefte om de voortgang van studenten te kunnen monitoren om studenten met kans op studievertraging tijdig op te kunnen sporen. Hiervoor hebben we een Cohortmonitor homepage gemaakt met een aantal tegels met grafieken. Door middel van slimme views en draaitabellen kan een studieadviseur nu voor de eigen opleidingen aan de hand van een aantal zelf in te stellen parameters een inzicht krijgen welke studenten risico lopen. Via related content kunnen ze direct naar een aantal query’s en andere schermen in Campus gaan voor verdere details.

zaal

Groenevecht 2

Spreker: Gaye Eksen en Jochem Koopman
Organisatie: Universiteit Leiden

De Universiteit Leiden presenteert de nieuwe uSis-module Mobility Management Outgoing. Tijdens deze presentatie leiden we jullie door de totstandkoming en werking van deze module, die studenten in staat stelt aanvragen voor studiegerelateerde activiteiten in het buitenland volledig in uSis af te handelen, van oriëntatiefase tot thuiskomst. Vanzelfsprekend komt de administratieve verwerking van aanvragen en wat daar bij komt kijken ook aan bod. We sluiten af met een korte terugblik op het project en kijken vooruit naar de vervolgtrajecten die op de planning staan. 

zaal

Groenevecht 3

Voorzitters: Elmer Mackor en Paulien van Londen
Organisatie: CY2 / Inholland

Graag gaan we met elkaar in gesprek over de aanpak m.b.t. het StAP-budget (Stimulering ArbeidsmarktPositie) die er bij de diverse instellingen is gekozen. Welke overwegingen spelen mee? Ook wisselen we graag ervaringen uit en kunnen proces- en/of inrichtingsvraagstukken voorgelegd worden.

Voor een goede voorbereiding is het fijn als je onderwerpen en/of vraagstukken van tevoren bij mij aanlevert via paulien.vanlonden@inholland.nl.

zaal

Petersburg (etage 1)

Organisatie: DEUG

(Niet van toepassing)

Afsluiting

16:00 – 18:00

locatie

Bar

17:00 – 18:30

zaal

Petersburg (etage 1)

Deelname voor genodigden

DEUG Conference 2022 is mede mogelijk gemaakt door: