Er zijn dit schooljaar weer verschillende trainingen gegeven zoals Query Basic en Query Advanced. Deze trainingen worden bijna elk jaar vanuit de DEUG aangeboden en worden altijd als zeer interessante trainingen beoordeeld. Daarnaast hebben we voor de eerste keer een intensieve 3 daagse Bootcamptraining gegeven en dit was een groot succes. De deelnemers waren erg enthousiast over de inhoud en de locatie (overnachting inclusief) en raden deze training ook aan bij collega’s.

“Ik vond het een zeer interessante en leuke training op een mooie locatie. Ik heb er veel van geleerd. Het niveau was goed. Het ene onderwerp sloot meer aan, dan de andere bij mijn dagelijkse praktijk. Maar dat is logisch. Niet alles zal ik gaan gebruiken of kan ik gebruiken. Het was wel goed om ook eens modules te zien die je niet gebruikt of heel anders zijn ingericht. Zeker een aanrader.” Aldus Saskia Elissen, proces coördinator bij Inholland.

We gaan deze training nogmaals geven na de zomer en er zijn nog maar 3 plekken vrij. Mocht je interesse hebben meld je dan snel aan via deze link.