Aanmeldformulier voor DEUG Trainingen

Aanmelding en kosten

Aanmelding voor leden en niet-leden

U kunt in zich met dit formulier aanmelden voor één of meerdere gewenste trainingen. Voor leden geldt een basistarief van € 400, – per cursusdag, tenzij anders vermeld en bij een minimale deelname van 4 cursisten.

Eventuele kortingen worden doorberekend in de uiteindelijke prijs. Niet leden betalen € 600,- per cursusdag en kunnen geen gebruik maken van de ledenkorting.

Afmelding

Heeft u zich aangemeld maar kunt u onverhoopt niet deelnemen? Meldt u zich dan af bij Nancy via nancy.walhof@deug.nl

Bij afmelding binnen 48 uur voor aanvang van de training of bij afwezigheid zonder afmelding zijn wij genoodzaakt om de volledige kosten van de training in rekening te brengen.

Aanmeldformulier

Aanmelding

Gebruik het aanmeldformulier om u aan te melden voor één of meerdere DEUG trainingen. Nadat we uw reactie via het formulier hebben ontvangen, ontvangt u van ons een ontvangstbevestiging via de mail. Indien u géén ontvangstbevestiging ontvangt, of u heeft (aanvullende) vragen over de aanmelding, stuurt u dan a.u.b. een mail naar info@deug.nl.

Definitieve bevestiging

Bij voldoende deelname ontvangt u een definitieve bevestiging van deelname, en aanvullende informatie over de tijden en locatie. De kosten voor het bijwonen van de training worden na afloop van de training gefactureerd naar de door u opgegeven organisatie/persoon.

Over u en uw organisatie
Gebruik a.u.b. het emailadres van uw instelling.
Geef aan of uw organisatie lid is van DEUG. Dit kan invloed hebben op de prijs en de mogelijkheid tot deelname.
Factuuradres waar DEUG de factuur van de training naartoe kan sturen
Wilt u dat we een kostenplaats op de factuur vermelden? Vul deze dan hier in.
Voorkeur van aanmelding