Deug Conference 2016: Interactie

DEUG Conference 2018

Op 28 november 2018 heeft DEUG Conference 2018 plaats gevonden.

Vorig jaar hebben we al een start gemaakt met de uitbreiding van de doelgroep voor de conferentie. Deze was voorheen vooral gericht op de technische medewerkers maar de conferentie richt zich nu ook op de eindgebruikers zoals bijvoorbeeld de administraties. Iedereen binnen de aangesloten instellingen was welkom, want netwerken, samenwerken en van elkaar leren is de rode draad. Ook dit jaar was er weer een grote verscheidenheid van interessante presentaties. Nieuw dit jaar was de plenaire sessie waarbij alle instellingen in het kort iets vertellen over hun projecten.

 

28 november 2018
De Soester Duinen
Soesterbergsestraat 188
Soest

Programma

08:45  Ontvangst, registratie en koffie
09:15  Welkomstwoord Wim van de Pol
09:30  Keynote
10:15  Plenaire Sessie Oracle: Erwin Maessen
11:00  Koffie
11.15  Plenair: Presentaties actuele projecten
12.15  Lunch
13.15  Keuzeronde 1
14.15  Keuzeronde 2
15.15  Koffie
15.30  Keuzeronde 3
16:30  Plenaire afsluiting
16:45  Borrel
18.30 Einde

Plenaire sessie Oracle:

Slimme Instituten gebruiken opkomende technologieën

Erwin Maessen neemt het publiek mee in de wereld van opkomende technologieën en hun inpasbaarheid in het onderwijs. Chatbots, Blockchain, Machine Learning, allemaal buzzwoorden, maar wat zijn de toepassingen voor u en de onderwijsinstelling?

 

Ruimte om elkaar te ontmoeten

Er zijn voldoende pauzes in het programma waarin gelegenheid is om met collega´s ervaringen uit te wisselen en te netwerken. Er lopen ook studenten rond die de conferentie gaan vloggen, wellicht vragen ze ook aan jou wat je morgen gaat doen?

Thema: En? Wat doen we morgen?

Iedereen weet natuurlijk dat er grote veranderingen gaan plaatsvinden rondom PeopleSoft campus. Onze vraag gaat niet over hoe gaan we dat over een aantal jaren gaan aanpakken, maar we kijken naar de korte termijn. Wat kun je vandaag of morgen al doen om te zorgen dat je blijft innoveren en door ontwikkelen. 

En hoe gaan we dat doen als DEUG-leden? Kunnen we samen iets gaan oppakken of samen ons voorbereiden op de toekomst? Wat kunnen we onderling van elkaar leren of hoe kunnen we elkaar helpen? Hopelijk inspireert de DEUG-conferentie iedereen zo, zodat je morgen meteen aan de slag kunt met de kennis die je hebt opgedaan.

DEUG Conference 2018 is mede mogelijk gemaakt door: