Dutch Dinner

Van 26 feb tot 1 mrt vond de HEUG Alliance plaats in St. Louis. Zoals gebruikelijk werd er een ‘Dutch dinner’ georganiseerd door de DEUG, gesponsord door CY2 en MCX. Naast deze activiteit hebben we vele gesprekken gevoerd met leden en partners en vele zeer interessante sessies gevolgd.

Het Dutch Dinner vond plaats in The Old Spaghetti Factory, hier hebben we kunnen genieten van lekkere pasta’s en drankjes. Leuk weetje: The Old Spaghetti Factory staat bekend om zijn oude tramwagon. De originele wagon van The Old Spaghetti Factory werd gevonden in een veld bij Reed College in Portland, OR. Ze hebben de tram opgeknapt en in gebruik genomen als unieke eetruimte voor gasten op hun eerste locatie. Ondertussen hebben ze 40 locaties in 13 staten.

Dutch Dinner @ The Old Spaghetti Factory

HEUG Alliance 2023

Alliance ervaringen MCX:

Alliance ervaringen MCX:
Na een aantal jaren van afwezigheid, kon MCX eindelijk weer deelnemen aan de HEUG Alliance. Dit HEUG-lijke evenement vond dit jaar plaats in Saint-Louis, een stad in de staat Missouri in het midden van de Verenigde Staten. En de trip naar de andere kant van de oceaan is niet voor niets geweest!

Naast het ontmoeten van nieuwe klanten hebben we ook bestaande klanten gesproken. Zo hebben we leuke gesprekken gevoerd met medewerkers van InHolland, de Universiteit van Amsterdam en de Universiteit van Pretoria en daarnaast met het bestuur van de HEUG en van de DEUG. Maar ook met CY2 en Visions, de partners van MCX, hebben we de contacten weer aangehaald.

Er was een uitgebreid programma samengesteld met een groot aantal interessante sessies die we bijgewoond hebben. Zo hebben we informatie gekregen over:

  • ElasticSearch Real time indexing
  • Versnellen Peopletools upgrades
  • Load stress testen met behulp van Jmeter en Selenium;
  • Strategieën i.v.m. het aanbrengen van Oracle Critical Patches.

Al met al een zeer succesvolle en leerzame Alliance waar we met veel plezier op terugkijken!