Wat was het fijn om weer iedereen te zien tijdens de conferentie. Helaas werkte het OV niet echt mee maar ondanks dat was de DEUG conferentie een groot succes. Uit de evaluatie hebben we veel positieve reacties ontvangen.

Conferentie voortaal in mei
Ook werd duidelijk dat de maand mei als erg fijn is ervaren voor de conferentie. Daarbij is het ook een beter seizoen qua virussen. Daarom is vanuit de algemene vergadering en het bestuur besloten dat we onze DEUG conferentie voortaan in mei houden.

Presentaties en kosten niet-afmelders
I.v.m. de treinstoring is besloten dit jaar geen kosten in rekening te brengen voor de deelnemers die niet zijn gekomen en zich niet hebben afgemeld. Let op, volgend jaar zal dit wel weer het geval zijn. We hebben de presentaties op de DEUG teamsite gezet voor degene die deze nog terug willen kijken.


CY2 wil alle aanwezige bedanken en heeft alle CY2 presentaties voor jullie verzameld.
Bekijk hier de CY2 presentaties >


Namens Epicenter bedankt voor jullie aanwezigheid.


We mochten eindelijk weer!
Na een aantal jaren zonder fysieke DEUG-conferentie was het op 10 mei eindelijk weer mogelijk om elkaar te spreken en vooral in het echt weer te zien! En dat daar volop gebruik van werd gemaakt, was te merken aan het aantal inschrijvingen.
Het thema van deze conferentie was ‘New Solutions for our Campus’, dit onderwerp kwam onder andere terug in de presentatie van Lucas Heymans van Oracle. Ook was er voldoende aandacht voor de wijze waarop instellingen van elkaar kunnen leren en kennis kunnen delen. Tijdens de parallelsessies werden er uitgebreid ervaringen met elkaar gedeeld en dit delen ging in de pauzes vrolijk verder.

De DEUG had het gehele evenement weer perfect geregeld. Zo bood het Van der Valk hotel in Breukelen ruime vergaderzalen, een uitgebreide lunch en een gezellige borrel achteraf. Ook had de organisatie stickers beschikbaar waarop was aangegeven hoe je begroet wilde worden. Erg handig na de afgelopen pandemie. Voor de deelnemers voelde het echt weer als vanouds.
Wij zullen bij de volgende DEUG zeker weer aanwezig zijn!

Groeten van het MCX-team.