Sinds 2008 werken het Alfa-College, ROC van Twente en later ook het Noorderpoort, samen in het Shared Service Center Peoplesoft aan het beheer en aanpassen van het studentadministratiepakket Campus Solutions. Inmiddels is ook ROC Nijmegen toegetreden en hebben zich meerdere mogelijke partners gemeld. Hoogste tijd om de succesvolle startfase te beklinken met een eigen naam en identiteit. Het Shared Service Center PeopleSoft (SSC-PS) gaat verder onder de naam Flexuz!

Flexuz staat voor een betrouwbare, gedreven partner, die stabiliteit biedt aan de systemen van haar klanten. De Flexuz organisatie is flexibel, staat dichtbij de klanten en werkt nauw samen met alle partijen om zo zoveel mogelijk wensen te kunnen honorerenen de ROC’s te ondersteunen in hun streven naar verlichting van de administratieve last. Flexuz beheert en ontwikkelt een voor de Nederlandse ROC markt op maat gemaakte template, die modern onderwijs ondersteunt, betrouwbare en makkelijk te ontsluiten informatie levert,die voldoet aan de actuele wet&regelgeving.

Voor meer informatie over de organisatie en de template kunt u contact opnemen met Janneke Ebbinge, tel. 050 595 8166 of via de mail.