AnEv2016apr.29-0260-LRMet ingang van deze maand is Martin de Voogd gestart als manager van het Flexuz. Dit shared service centre beheert en ontwikkelt een voor de Nederlandse ROC markt op maat gemaakte template van het studentadministratiesysteem Campus Solutions van leverancier Oracle.

Martin neemt het stokje over van Huub Overbeek, die zes jaar geleden startte als projectmanager voor de aansluiting van Noorderpoort bij het samenwerkingsverband. De afgelopen jaren heeft het team onder zijn leiding de toetreding van ROC Nijmegen weten te bewerkstelligen, is het shared service centre verzelfstandigd én is de migratie naar externe hostingpartner gerealiseerd. Tijd nu voor een nieuwe uitdaging, als zelfstandig ondernemer.

Het bestuur van Flexuz heeft in Martin de Voogd een goede opvolger gevonden. Hij heeft niet alleen veel ervaring in ICT management, maar ook op het gebied van business consultancy en organisatieontwikkeling heeft hij zijn sporen verdiend. Het creëren van een hecht, professioneel en zelfstandig werkend team dat gezamenlijke doelen nastreeft en staat voor hoge kwaliteit is één van de doelen die Martin zichzelf heeft opgelegd. Maar ook het uitdragen van Flexuz als een betrouwbare en professionele partner voor het onderwijs is een belangrijke doelstelling.