Onlangs is Olivier de Greef bij ons gestart als nieuwe collega. Hieronder stelt hij zich aan u voor.

Op maandag 7 oktober jl. ben ik gestart als programmamanager MBO bij Deug. Ik ben de opvolger van Leonie en word de aankomende tijd ingewerkt door Frank Sierhuis die de taken van Leonie tijdelijk heeft waargenomen.


Ik woon met mijn gezin (vrouw en twee zonen van tien en twaalf) in Groningen. Ik studeerde Personeel en Arbeid aan de Hanzehogeschool gevolgd door een post hbo-bedrijfskunde en universitaire leergang verandermanagement. In het kader van leven lang leren school ik me met enige regelmaat bij via project, programma’s en portfolio’s certificaten
De afgelopen 6 jaar ben ik als zelfstandig professional werkzaam geweest bij TenneT (energiesector), Abbvie (farmacie) en UMCG (ziekenhuis). Ik mocht tijdens deze opdrachten verschillende (IT) rollen vervullen zoals consultant, projectmanager, IT-manager.

Mijn vrije tijd breng ik graag met mijn gezin door, gezamenlijk reizen, bowlen en lekker te koken. We hebben een 2e huisje in Zuidlaren waar we in de weekenden en vakanties vaak verblijven. Ik lees, schrijf en dart graag en ben bezig met het digitaliseren van dia’s, fotoboeken en negatieven.

De aankomende periode zal ik mijn best doen iedereen met wie ik in deug verband samen ga werken te bezoeken op locatie of te ontmoeten op één van de conferentie dagen die gepland staan.

Tot ziens.
Olivier de Greef