Binnenkort is het zover! DEUG-conference 2018 wordt gehouden op 28 november aanstaande in Soest. We hebben al vele aanmeldingen mogen ontvangen, zorg dat ook jij je tijdig hebt aangemeld. Meld je nu aan >

Gevarieerd programma
Dit jaar zijn er meer dan 20 sessies die bijzonder gevarieerd zijn. Hierdoor is deze editie uitermate geschikt voor een hele brede doelgroep. Zowel functioneel beheerders, informatiemanagers als AVG functionarissen en nog veel meer functiegebieden vinden sessies die perfect aansluiten bij hun dagelijkse werkzaamheden. 

Zo zit er bijvoorbeeld een sessie bij rondom communicatie richting de student en een sessie over het ontvangen van feedback van studenten. Uiteraard zijn er ook specifiekere onderwerpen gepland zoals een sessie over Shibboleth en een interactieve sessie waarin je op je eigen laptop leert hoe je via Student Info Portal in het SiS makkelijk en snel allerlei informatie bij elkaar kunt voegen met behulp van javascript. Het meenemen van je eigen laptop is voor het volgen van deze sessie overigens raadzaam.

Klik voor een impressie van de sessies op het programma >

Plenaire sessies
Zoals voorgaande jaren zijn er naast de keuzesessies een aantal plenaire sessies, waaronder een keynote van Dieter Möckelmann en een sessie van Erwin Maessen (Oracle). Nieuw dit jaar is de plenaire sessie ‘Een kijkje in elkaars keuken’.

Een kijkje in elkaars keuken
DEUG heeft als rode draad het uitwisselen van kennis en ideeën. Staan jullie op het punt een nieuw project te implementeren? Wellicht heeft één van de andere DEUG leden dit al gedaan. Of misschien loop je tegen een probleem aan en heeft een ander dit al opgelost. Deze plenaire sessie laat zien welke projecten de instellingen de afgelopen tijd hebben geïmplementeerd en wat ze gaan oppakken op korte termijn. Een perfect moment om aan een collega te vragen hoe ze bepaalde zaken hebben aangepakt en eventuele problemen hebben opgelost. Aansluitend is de lunch; een mooie gelegenheid om nader kennis te maken.

Vloggers actief op de conferentie
Anno 2018 is het fenomeen vloggen al bijna niet meer weg te denken. Een ‘vlog’ (een afkorting voor video weblog) is de benaming van een dagboek (Engels: log) op internet, bestaande uit series korte filmpjes die worden gepubliceerd op sites als YouTube. 

Dit jaar zijn er een aantal vloggers actief op de conferentie. Middels opnames (voornamelijk sfeerbeelden) wordt de conferentie in beeld gebracht. Tevens kunnen er stukjes van presentaties worden gefilmd en worden een aantal deelnemers gevraagd om mee werken aan een kort interview. Het vloggen wordt gedaan door studenten die deze opdracht als stage uitvoeren. Het filmpje zal uiteindelijk te zien zijn op de site van DEUG. Mocht je echt niet gefilmd willen worden geef dit dan zelf aan de studenten door.

Aanmelden

Wil je deze bijzondere dag niet missen? Meld je dan aan voor dinsdag 22 november 12.00 uur.
Nu aanmelden >