Op 15 november vond de derde Leidse Kennisdeeldag plaats bij PLNT aan de Langegracht. Een bijeenkomst voor en georganiseerd door medewerkers van Studenten- en Onderwijszaken (SOZ).


Na een heerlijke lunch was er gelegenheid om drie verschillende sessies bij te wonen. Zo was er een sessie ‘Van Studielink tot DEFT’, over het pad dat student bewandelt tijdens een aanmelding. Waar begint dit mee, wat zijn de volgstappen, en op welk moment is een aanmelding nu eigenlijk pas definitief? Dit was erg leerzaam, vooral omdat verschillende afdelingen binnen SOZ werken aan verschillende etappes binnen dezelfde keten. En dan blijkt dat kennis delen nuttig is. Je plaatst je eigen werkzaamheden in een breder perspectief wat vervolgens een welkome bijdrage levert aan een nauwere samenwerking en teamspirit.


Verder waren er onder andere kennissessies over grote queries, studentenbeurzen in uSis, het medewerkersportaal ATI en Mobility Management voor exchange studenten.
Kortom: het was een geslaagde middag die zijn vruchten heeft afgeworpen. We hebben niet alleen onze kennis opgefrist, maar zijn wellicht ook tot nieuwe inzichten gekomen.