28 november heeft de DEUG conferentie plaatsgevonden. Het was een succesvolle conferentie op een mooie, sfeervolle locatie met inspirerende sessies.

Was je er niet bij? Dan kan je alsnog zien wat je gemist hebt! De aanwezige vloggers hebben namelijk een leuk filmpje gemaakt waarin zij verschillende bezoekers geïnterviewd hebben en de sfeer van de conferentie goed hebben vastgelegd.
Bekijk het filmpje >

De conferentie is dit jaar wederom goed bezocht met zo’n 140 deelnemers. Dit is ongeveer hetzelfde aantal als vorig jaar. Uit de evaluaties komt naar voren dat deelnemers het een mooie locatie vonden en dat de catering goed verzorgd was, echter was de bereikbaarheid met OV voor sommigen een punt van kritiek. Dit is een aandachtspunt voor volgend jaar en een uitdaging om een andere mooie, maar toch betaalbare, locatie te vinden.
De Keynote spreker was zeker een succes te noemen, Dieter heeft ons aan het lachen gemaakt maar ons ook aan het denken gezet. Ook de andere plenaire sessies en de parallelle sessies werden als interessant en leerzaam beoordeeld. Nogmaals dank aan alle presentatoren en aan onze sponsoren! Zonder CY2, Epicenter, MCX en Oracle was de DEUG conferentie niet mogelijk.