Voor onderwijsinstellingen is het vanzelfsprekend dat haar studenten en leerlingen zich ontwikkelen. Maar hoe ontwikkelt jouw organisatie zich? Vindt de ontwikkeling plaats bij de medewerkers?, je systemen?, je werkwijze? En hoe doe je dat dan?

Naast jezelf ontwikkelen, zal je je ook moeten aanpassen aan de constante veranderingen om ons heen. In de vorm van het ondersteunen van landelijk beleid en instellingsbeleid, het uitvoeren van systeem upgrades, het in gebruik nemen en uitfaseren van systemen.

Hoe ontwikkelen wij? En hoe kunnen we correct en snel inspelen op veranderingen?

DEUG Conference, 30 mei 2024

Op 30 mei vindt de 2024 editie van de DEUG conferentie plaats. Hier bespreken we deze ervaringen en delen onze do’s en don’ts.

Aanmelden mogelijk vanaf 16 april 2024

Onze locatie, Oracle Nederland in Utrecht, heeft een beperkte capaciteit voor onze conferentie. Vorig jaar hebben we deelnemers moeten teleurstellen, dus meld je op tijd aan dit jaar!

Aanmelden kan vanaf 16 april via deze website. Ook dit jaar is inspiratie, het opdoen van kennis en het leggen van contacten weer gegarandeerd!

Wil jij een bijdrage leveren?

Heb jij een goed voorbeeld van jouw instelling over hoe jullie ontwikkelen? Of vind je het leuk om een discussiesessie hierover te organiseren? Meld je dan vooral voor 25 april aan om een sessie te geven.