Op 16 november vindt de DEUG conferentie plaats bij Hogeschool Inholland te Diemen. Deze dag is er voor en door de gebruikers, met vele presentaties over de laatste ontwikkelingen rondom de applicatie PeopleSoft Campus Solutions, HR en Finance, maar ook over de nieuwe cloud applicaties die Oracle ontwikkelt voor de onderwijssector. Naast een kort centraal programma worden er vijf rondes presentaties en workshops aangeboden aan de bezoekers.

Als locatie is dit jaar weer gekozen voor de vestiging Wilgenborgh 6 van Hogeschool Inholland te Diemen, een moderne opleidingslocatie waar onze leden zich thuis voelen. De locatie is zowel met het openbaar vervoer als met de auto prima te bereiken – en, zo dicht onder de rook van Amsterdam – ook prettig om te parkeren.

De conferentie is interessant voor medewerkers met veel ervaring met PeopleSoft (functioneel beheer, back office en ICT), maar ook voor eindgebruikers uit het onderwijs. Naast vele voorbeelden van StudieVolg, begeleiding, ondersteuning van het keuzeproces van studenten is er ook veel te zien op het gebied van gebruiksvriendelijke schermen, integratie met het intranet en andere ‘apps’, en mooie mobiele toepassingen en Fluid schermen.

We zijn benieuwd naar de onderwerpen die jullie graag zouden willen zien. Laat het ons weten via het contactformulier. Ook als u een idee heeft om zelf te presenteren, horen we het graag.

Binnenkort vindt u op de website meer over het programma.

De DEUG conferentie 2016 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Hoofdsponsor DEUG 2016

342b497f-ac06-45a4-b4dc-4c787b6ad191

 

 

 

Subsponsoren

logo

logo_mcx_classic