Op 27 november is het zo ver. Omdat het dit jaar de 15e editie gaan we het dit jaar groots aanpakken. Het thema is ‘Student in de spotlight’. En ja, de student staat dit jaar letterlijk en figuurlijk in de spotlight. Laat je verrassen!

Sessie zijn bijna bekend

Op dit moment hebben we bijna alle sessies rond maar mocht je toch heel graag nog een sessie willen geven mail mij dan gerust! (nancy.walhof@deug.nl)

Keynote: Sydney Brouwer

Onze Keynote spreker van deze editie is Sydney Brouwer, een specialist op gebied van klantgerichtheid en auteur van het boek ‘Klantgericht Leiderschap’. Hij heeft onderzoek gedaan naar bedrijven die uitblinken op het gebied van klantgerichtheid en naar hun leiders. Wat doen deze bedrijven anders waardoor ze meer enthousiaste klanten en medewerkers hebben dan hun concurrenten? Wat kan jij van deze bedrijven leren? Sydney laat je ervaren wat echte klantgerichtheid is en, nog belangrijker, wat dat vraagt van een organisatie en haar management.

“Bedrijven focussen zich steeds meer op cijfertjes, percentages, processen en KPI’s. Dit komt het menselijke aspect in de relatie met de klant en de medewerker. Ik geloof er echter in dat bedrijven die dit menselijke aspect de hoogste prioriteit weten te geven, de komende jaren als winnaar uit de bus gaan komen. Dat is dan ook mijn missie: Bringing Humanity Back to Business.”

Zet in je agenda

Datum: Woensdag 27 november 2019
Locatie: Van der Valk Breukelen (ja die met het Chinese dak maar van binnen is het net helemaal verbouwd!) Deze locatie is goed te bereiken met auto en OV.

Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in!