Aanmelden voor bezoekers

Meld je nu aan voor de DEUG Conference 2017!

Hieronder kunt u zich aanmelden voor de DEUG Conferentie die op woensdag 29 november 2017 plaatsvindt bij Hogeschool Inholland in Diemen. Op deze conferentie komen de actuele ontwikkelingen op het gebied van PeopleSoft Campus Solutions bij de Nederlandstalige onderwijsinstellingen aan bod. Dit jaar heeft de conferentie als inhoudelijk thema ´Digital World’. De komende jaren worden we omringd met een veelheid van nieuwe technologieën. De zelfsturende auto. Big data, die ons profileert. Nieuwe vormen van onderwijs.

Tegelijkertijd is er in feite maar een beperkt beeld waar dit alles toe leidt. Wie is ‘looking back from the future’ en kan daarmee de consequenties overzien? Hierbij is een directe link met de nieuwe wet Algemene Verordening Gegevensbescherming. Hier zal tijdens de conferentie veel aandacht aan worden geschonken.

De conferentie wordt mogelijk gemaakt dankzij de bijdragen van onze sponsors CY2, Epicenter en MCX.

We hebben een aantal presentatoren bereid gevonden hun sessie van de HEUG EMEA in Barcelona voor deze DEUG-conferentie in het Nederlands te presenteren. Daarnaast is er uiteraard ook een aantal nieuwe en unieke DEUG-presentaties.

Vul de gevraagde gegevens op het formulier in en klik “Submit”. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding via de email. 

Deelname aan deze conferentie is gratis voor leden van de DEUG. Toegang voor niet-leden is € 500. –

Leden zijn:

Alfa-college
Hogeschool Inholland
Hogeschool van Amsterdam
Noorderpoort
ROC Nijmegen
ROC Rijn IJssel
ROC van Twente
Universiteit Leiden
Universiteit van Amsterdam

Gegevens Aanmelder

 

Gegevens Instelling

 

Overig

 

Verification

DEUG Conference 2017 is mede mogelijk gemaakt door: