Bijeenkomsten

Samenwerking vindt plaats op vele verschillende manieren, in projectbijeenkomsten, workshops, conferenties en andere overleggen. Op deze pagina vindt u alle verschillende soorten bijeenkomsten op een rijtje, en kunt u snel doorklikken naar bijbehorende documentatie, webcastinformatie en presentaties.

U kunt zoeken op onderwerp, thema, project, enzovoorts. Waar nodig wordt u doorverwezen naar externe sites als het relevante bijeenkomsten betreft van andere organisaties.

BINNENKORT

DEUG Agenda

In deze agenda vindt u het totaaloverzicht van alle bijeenkomsten en overleggen die voor onze leden van belang zijn.

TERUGBLIK

DEUG Conference 2017

 

29 november | Diemen

Op woensdag 29 november 2017 heeft de jaarlijkse DEUG-conferentie plaatsgevonden. Het thema dit jaar was Digital World. Het was een dag vol inspirerende sessies.

DEUG Conference 2016

Op 16 november vindt de DEUG conferentie plaats bij Hogeschool INholland te Diemen. Deze dag is er voor en door de gebruikers, met vele presentaties over de laatste ontwikkelingen rondom de applicatie PeopleSoft Campus Solutions, HR en Finance, maar ook over de nieuwe cloud applicaties die Oracle ontwikkelt voor de onderwijssector.

maandag 27 november: Sambo-ICT Gebruikersdagen

De ROC’s komen gemiddeld vijf keer per jaar bij elkaar op de landelijke gebruikersdag van saMBO-ICT. Het ochtenddeel wordt dan besteed aan landelijk nieuws vanuit de sector, de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving, ’s middags bespreken we issues en wijzigingsvoorstellen in de gebruikersgroep.